+90 212 813 12 53
İletişim Hattımız
08:00 AM - 18:00 PM
Pazartesi - Cuma

About

PARADIGMA Hakkında

Paradigma Teknoloji Üretim ve Mühendislik Anonim şirketi, ‘sektörün ve müşterinin ihtiyaçlarına doğru yanıt verme’ vizyonuyla, deneyimli ekibi, son teknoloji makine parkuru ve en üst seviyede performansı ile üretim yaparak, “Sıfır Hata” ilkesinde, uçtan uca çözümleri ile ‘müşteri deneyimini en yüksek seviyeye taşımayı’ hedefliyor.
Öncelikli olarak stratejimiz, güvenilirlik, doğruluk ilkelerine bağlı kalarak sürekli büyümeyi ve istihdamı desteklemektir.
Türkiye’de, güzel İstanbul’umuzun hızla gelişen ilçesi Arnavutköy’de, TESKOOP Özel Teknoloji ve Sanayi Bölgesinde faliyet gösteren Fabrikamız, farklı teknolojilerde bilgi birikimine sahip profesyonel kadrolarıyla hizmet vermekte olup %100 Öz Sermayesi ile başta Enerji ve Otomotiv sektörlerine bağımsız çözümler sunmaktadır. Bunun yanısıra güçlü Ar-Ge altyapısıyla sektöründe teknolojik gelişmelerin öncüsü olmayı da sürdürmektedir.
Paradigma, İstanbul merkez ofisi ile beraber Avrupa’nın farklı bölgelerine yayılan ofisleriyle sürdürülebilir büyümeyi desteklemektedir..